Slide background

Supervisie

Met inmiddels veel ervaring in het Counselen en Coachen in mijn rugzak, kwam de Supervisie-opleiding op een goed moment op mijn pad.
Supervisie ondersteunt en spiegelt bij de leervragen die je in je werk als counselor tegenkomt, een kans om te groeien en je te blijven ontwikkelen. Door te reflecteren op je rol als Counselor en mogelijke leervragen in je eigen functioneren te leren herkennen en daar aan te werken.
Naast de 2 vastgestelde momenten van Supervisie, is het mogelijk en vaak ook zinvol en prettig om in meerdere gesprekken een leervraag uit te diepen. Dat geeft tijd en ruimte om belemmeringen of uitdagingen aan te pakken en zo beter en completer te functioneren als Counselor.

Start

We starten met een kennismaking van een klein half uur; we verkennen of het klikt en bepalen samen wat je leervraag en -doel is en het gewenste traject daarvoor.

Aanpak

Tijdens de gesprekken word je gespiegeld, aan het denken gezet en bewust van wat er met je leervraag samenhangt; hoe leer ik, wat valt er in deze situatie te leren en wat ga ik daarmee doen? Met o.a. (rollen)spel, visualisaties, intuïtief werk of metaforen, worden zaken verhelderd.

Resultaat

Je leervraag wordt helder. Je vergroot je inzicht in je eigen achterliggende thema’s en komt tot nieuwe manieren om daarmee om te gaan in je rol als Counselor en als mens.

Meer informatie

Bel 06 508 321 28 of mail me op info@zelfenzo.nl voor een eerste kennismaking of meer informatie.
Ik ben geregistreerd bij de ABvC onder nr. 2015/008.