Slide background

Coaching

Coaching werkt goed bij onder meer het versterken van energie, motivatie en balans. Om positiever te communiceren. Of meer helderheid te krijgen over je talenten en kwaliteiten. Coaching gaat uit van de situatie zoals die nu is en richt zich op de gewenste verandering.

Resultaat

Mijn coaching helpt je om bewust te worden en inzicht te krijgen. Je werkt stap voor stap aan verandering; je ontwikkelt nieuwe vaardigheden en gedrag, of versterkt juist kwaliteiten. Daarmee kun je keuzes maken, die beter passen bij jou. Stippel je zelf weer de weg uit die je wilt gaan, met alle uitdagingen en kansen die daarbij horen.

Aanpak

We gaan uit van wat zich nu voordoet: waar loop je tegenaan, wat wil je anders gaan doen? Dan onderzoeken we wat er nodig is om die verandering of ontwikkeling in gang te zetten. We gaan in gesprek maar ook aan de slag, met opdrachten, reflectie en zelf uitproberen. Zo komt je doel steeds dichterbij. Soms door meer kennis of het vergroten van vaardigheden, soms het loslaten van overtuigingen of een klein beetje lef.
Jij bepaalt wat je wilt veranderen, ik begeleid je daarbij.

Meer informatie

Neem contact op met Irene Dompeling. Bel 06 508 321 28, gebruik het contactformulier op deze site of mail naar info@zelfenzo.nl.