Slide background

Vergoedingen

Benieuwd naar de verschillende vergoedingen en de mogelijkheden bij een Coaching en Counselingtraject? In enkele situaties kan je er aanspraak op maken.

Vergoeding Verzekering

Begeleiding door Zelf&Zo Coaching en Counseling wordt door veel verzekeraars (deels) vergoed via het Aanvullend Pakket. De praktijk voldoet aan alle professionele eisen die daarvoor worden gesteld: Zelf&Zo is aangesloten bij de Beroepsvereniging ABvC en ik ben geregistreerd HBO-therapeut RBCZ.

Zowel counselor als praktijk beschikken over een AGB-code;

  • Counselorcode: 90-040220
  • Praktijkcode: 90(0)18651.

Op basis hiervan vergoeden veel verzekeraars (een deel van) de kosten. Counseling valt daarbij onder de noemer Psychosociale Hulpverlening, Alternatieve Hulpverlening of Complementaire Zorg. Informeer bij de eigen verzekeraar naar de mogelijkheden van de vergoedingen. Het is ook mogelijk en kan zinvol zijn, om de Aanvullende Verzekering bij een andere verzekeraar onder te brengen dan het basispakket, zodat u een Aanvullende Verzekering kiest die wel vergoeding biedt.

Vergoeding PersoonsGebonden Budget (PGB)

Ook vanuit een PGB (PersoonsGebonden Budget) zijn er vergoedingsmogelijkheden.
Hieruit kan AD(H)D-begeleiding worden betaald.

Vergoeding Werkgever

In het geval van begeleiding bij loopbaan en werk is soms de werkgever bereid (een deel van)
de kosten op zich te nemen in het kader van herstel, preventie of ontwikkeling. Bespreek met je werkgever de mogelijkheden.

Vergoeding Belastingdienst

Via de Belastingdienst zijn er mogelijkheden als aftrekpost.

Contact

Ik hoop dat je al lezende een beetje een beeld hebt gekregen van mij als coach en de begeleiding, coaching en workshops die ik kan bieden. Spreekt dit je aan?
Bel me voor een afspraak op: 06 50 832 128 (ma. – vrij. 09.00 – 17.00). Ook eventuele vragen beantwoord ik graag.

Je kunt me ook een bericht sturen via onderstaand contactformulier. Graag volledig invullen en verzenden, ik reageer meestal binnen een dag.

Mail ons